prtenjaca

Hej jag ska berätta om min Bästa stora syster min stora syster hon är allt för mig hon är mitt allt! jag kommer att ÄLSKA henne hela mitt liv hon är mitt liv hon betyder allt för mig hon är jätte speciell hon är min ÄNGEL och kommer alltid att vara det fast jag är dum sur och nyper henne som jag inte ska göra!!! så älskar jag henne och ifall hon är arg på mig så är hon allt för mig ja älskar henne och ingen ingen får vara dum mot henne ingen!alla måste vara rädda om era stora syster hon är ju allt för er ni behöver eran stora syster jag behöver min stora syster hon hjälper mig med saker hon betyder allt för mig! ♥

Skola uch

Publicerad 2012-09-30 20:12:00 i Allmänt,

Hej det kanske finns många här ute som gillar skolan men jag gillar det inte alls man måste jobba och räkna ´ja såklart annars får man inte ta studenten eller få ett jobb och kärna pengar! men det jag inte gillar e att vi måste börja varje morgon klockan 8.00 någon gång bodde man la få sov morgon nä inte på denna skolan jag går i 5an och jag får inte det! men iallafal så är det skola imorgon och det är 1 ocktober! hejdå!! :)

Inter juv :)

Publicerad 2012-09-30 10:22:00 i Allmänt,

HEJ!!!! .......namn.Nina! ålder...12år idol...min idol är ALEN för han har en fantastisk röst och är sjukt sööööööööt!!!. favorit färg....lila. favorit kläder....olika men mest jeans och tröja!. musik...pop. vad gör du på fritiden?.....jag sjunger och dansar är med kompisar bakar allt möjligt! hihi TACK DETTA HADE JAG OCH BERÄTTA DET KOMMER KOMMA FLERA FRÅGOR!!! :) ha det bra nu HEJDÅ!! :)

<3

Publicerad 2012-09-29 22:27:00 i Allmänt,

ååå tänk att jag träffade min idol jag grät när han kom in till mig ååå! så sööööööööt e han!!!!! :) han e MIN BARA MIN!!!!!!! <3

Alen den söta!

Publicerad 2012-09-29 22:22:00 i Allmänt,

Hej! min lyckligaste dag va på en torsdag kväll i backa 27/12 september då träffade jag ALEN! från x factor min idol jag var med mina 2st syskon och så träffade vi några kompisar och så sen ringde dom till Alen och sa att han skulle komma så då gjorde han det!!! :) jag fick hans aftograf och en kram vi tog kort är så himla lycklig vill träffa han igen det kan jag bara säger till min syster hon ringer hihi!! :)

Pinsamt!! :/

Publicerad 2012-09-29 18:22:18 i Allmänt,

Hej ni mins säkert era pinsamheter hahaha aaa :) iallafal så mins jag min pinsamhet! jag kanske var 7år så var jag och min mamma/syster ute vi kollade i affärer å sånt! och jag behövde jag gå på toa och mamma sa snart och jag kunde inte hålla mig så då! gick jag till provrumet men det var upptaget på alla så jag ställde mig i ett hör hahaha då prutade jag!!! :) hahaha och då kom en tant ut och kände lukten hahah så då kollade hon på mig! och sen gick hahaha!! det var det pinsammanste jag har varit med om haha!! så tänk på det! hahaha :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela